Schiderhuis Crevits Decoraties Koekelare

Met meer dan 60 jaar ervaring mogen wij gerust stellen dat wij een toonaangevend bedrijf zijn op vlak van decoratie, geen eendagsvlieg die morgen van de aardbol verdwijnen.

Zaakvoerder Crevits Marc kreeg de "stiel" met de paplepel ingegeven van zijn ouders, die op hun beurt de passie voor schilderwerk van grootvader hadden voortgezet. Kortom, 3 generaties schilder en decoratie ervaring.

Niettegenstaande het lange bestaan is Decoratie Crevits uitgegroeid tot wat het nu is. Cruciaal was de komst van medezaakvoerster Mirella Faraci die al direct in het eerste huwelijksjaar verantwoordelijk was voor de totaal vernieuwde winkel. Kort daarna volgde ook de opstart van een kwaliteitsvol naai- en confectieatelier voor gordijnen en overgordijnen. Al snel werden er personeelsleden in het naaiatelier tewerk gesteld.

Jaar na jaar verbeterde de klantenservice en breidde het team van naaisters en kwaliteitsvolle schilders uit. Dit resulteert nu in een dynamisch team van meer dan 10 werknemers. Dit in een volledig nieuw pand.

Naast gordijnen, overgordijnen en binnenzonnewering kunt u ook bij Crevits Decoraties Koekelare terecht voor zowel binnen als buiten schilderwerken als het plaatsen van muur- en vloerbekleding.

Samen met onze professionele vakmensen zijn wij klaar om van uw interieur een aangenaam en warm thuis te maken.

 

Fam Crevits - Faraci

behangboeken
naaiatelier, confectieatelier, gordijnatelier
winkel, verfrek, verfgamma
Crevits decoraties koekelare vernieuwde winkel en naaiatelier
wagenpark crevits-decoraties koekelare